Door financials, voor financials, dat is Suited Financials. Als ervaren financial interimmer zie ik kansen en verbeteringen voor collega’s die ik bij andere intermediairs niet zie. Daarom heb ik besloten het zelf te gaan doen. Sneller, rechtvaardiger, moderner en zeldzaam transparant, zoals je zult ervaren wanneer je met Suited Financials in zee gaat.

 

 

financials pictitle1

Je vergoeding ligt bij ons 5% tot 20% hoger dan bij de gevestigde intermediairs. Wij rekenen minder marge door aan de opdrachtgever dan andere bureaus. Wij vinden namelijk dat de vergoeding voor het geleverde werk grotendeels moet vallen op de plaats waar ze thuishoren en dat is bij jou, als uitvoerder van de opdracht.

Wanneer je je bij ons aanmeldt, kom je op onze verzendlijst te staan. Hebben wij een aanvraag, dan verspreiden wij deze via WhatsApp inclusief een beschrijving en de gewenste kwalificaties. Ben je beschikbaar en voldoe je aan de gestelde criteria, dan reageer je direct. Wij hanteren namelijk een responsetijd van maximaal 24 uur naar de opdrachtgever.

Na je aanmelding plannen we een (online) kennismakingsgesprek waarbij alle ins and outs van de opdracht worden besproken en vanzelfsprekend ook van jouw kennis en ervaring.

Wij gebruiken jouw eigen CV omdat we van mening zijn dat een opdrachtgever niet gebaat is bij geüniformeerde CV’s. Een CV en hoe deze is opgebouwd vertelt immers meer over jou dan alleen je ervaring.

Je doet het gesprek met de opdrachtgever alleen en zelfstandig. Wij zorgen dat je goed geïnformeerd bent over de inhoud van de opdracht. Vanzelfsprekend kun je voor, tijdens of na de opdracht ten alle tijden contact met Suited Financials zoeken voor overleg of om te klankborden.

 

title2

  • Online kennismakingsgesprekken met de intermediair, dat is wel zo efficiënt;
  • Eenvoudige registratie, alleen je naam, emailadres en telefoonnummer;
  • Geen login en registratie die je moet bijhouden;
  • Je reageert alleen wanneer je beschikbaar bent;
  • Opdrachten komen naar je toe, je hoeft het zelf niet in de gaten te houden.

Wij krijgen aanvragen op alle niveaus en in alle branches (van administrateur tot CFO, parttime tot fulltime, voor profit en not for profit organisaties). Schrijf je in en wij informeren je zodra er een opdracht is. Wil je eerst meer informatie, neem dan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met ons op via mail of bel 06-50 65 76 37.

 

 

 title inschrijven

Stuur jouw naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij nemen dan snel contact met je op.

 

 

finacials banner