cablesU bent op zoek naar een financial, bij voorkeur snel en graag een goede. Dan zit u goed bij Suited Financials. Niet alleen vanwege de kwaliteit van de interimmer, maar ook vanwege onze laagdrempelige en eenvoudige manier van werken.

Zelf werk ik al zo’n twintig jaar als interim financial voor uiteenlopende bedrijven, van multinationals tot het mkb en kan met mijn ervaring goed beoordelen wat, hoeveel en welk niveau financiële expertise u nodig heeft.

 

 

title1

  • Een (online) intakegesprek over wat u nodig heeft;
  • Wij starten direct met de werving;
  • Binnen 24 uur heeft u CV’s van beschikbare en passende kandidaten of melden wij u dat wij de gezochte kandidaat (nog) niet kennen;
  • De CV’s zijn door de kandidaten zelf opgesteld, voor een meer compleet beeld van de persoon;
  • U voert zelf en alleen het gesprek met de kandidaat, deze zal zichzelf moeten ‘verkopen’.

 

 

title wat kost het

Onze marge bedraagt 17,5% van het in rekening gebrachte bedrag bij de opdrachtgever. Dit is aanmerkelijk lager dan bij andere intermediairs. Daarnaast past Suited Financials een afbouw van haar opslag toe na het overstijgen van een vooraf afgesproken aantal ingezette uren. Hierdoor daalt het inkooptarief voor de opdrachtgever. Langdurige opdrachten vergen minder van onze tijd dus kan onze vergoeding ook lager worden.

De vergoedingen voor de financial liggen bij ons 5% tot 20% hoger dan bij andere intermediairs. Dit betekent niet dat u meer betaalt. Dit betekent dat er minder aan de strijkstok blijft hangen en de opbrengsten grotendeels uitkomen waar ze thuishoren, namelijk degene die de opdracht uitvoert. De financial. Dat is prettig voor de financial die naar behoren wordt beloond en wellicht ook prettiger voor u. Met als bonus een tevreden financial die naar zijn of haar kunnen zal presteren en daardoor een (meer) tevreden opdrachtgever. De bekende win-winsituatie.

Zoals u merkt is Suited Financials heel transparant. Zo werken wij graag en zo gaan wij ook met zowel u als onze financials om.

Heeft u een (tijdelijke) financial nodig of verwacht u die binnenkort nodig te hebben? Neem dan eens This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. op voor een digitale of telefonische kennismaking.

 

 

title kennismaken

Stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of een appje naar 06-50 65 76 37.